Tevékenységek

Az építőipari nagyberuházások lebonyolítási feladatai mellett tevékenységünk kiterjed a kisipari, magánmegrendelői igények magasfokú teljesítésére is. Cégünk ebben a szektorban is teljeskörű szolgáltatást nyújt a generálkivitelezés, felújítás számos szakági területén. Elégedett ügyfeleink visszajelzései, továbbá közületi, állami megrendelések is bizonyítják cégünk alapos, minden részletre kiterjedő, pontos munkavégzését, minőségi teljesítését.

Szerkezetépítés

Társaságunk családi- és társasházak alap-megerősítésével és szerkezet-rekonstrukciójával is foglalkozik. Feladatunk ebben az esetben az ingatlanok állékonysági problémáinak szakszerű megoldása, de kiterjed a bővítés, ráépítés, átalakítás és beépítés statikai tervezési-kivitelezési folyamataira is. Vállaljuk vasbeton, acél- és faszerkezetek statikai és kiviteli tervezését, továbbá tartószerkezetek építésügyi szakértését, műszaki ellenőrzését. Kivitelezésekben tapasztalt szakember gárdánk  pedig már többször bizonyított bonyolult vasbeton- és faszerkezet építések  területén.

Közületi beruházások

Munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk a közületi beruházások lebonyolítására, kivitelezésére. Az elmúlt években számos pénzintézeti fiók, közintézmény vagy multinacionális cég iroda kialakításában, felújításában vettünk részt.

Projektmenedzsment

Kollégáink a kisipari beruházások mellett a nagyvállalati, állami és közületi beruházás lebonyolításának is szakemberei.  Több, nagyipari projektben végzünk projektvezetői, projektmérnöki és építésvezetői feladatokat. Pontos, precíz munkavégzésünk lehetővé teszi, hogy Megrendelőink nagy megelégedésére tegyünk szert beruházás-tervezési, előkészítési feladatokban is, úgy, mint: költségvetés-készítés, alvállalkozói kör versenyeztetése, sávos ütemtervek készítése, tervegyeztetés vagy akár a kivitelezési folyamatok műszaki ellenőrzése.

Generálkivitelezés

Több, nagyipari projektben szerzett tapasztalatainkat a magánszférában is szívesen kamatoztatjuk. Újépítésű családi- vagy társasház kivitelezését, tetőtér beépítését, ingatlan-felújítását nyugodtan bízza ránk.

Start typing and press Enter to search